March 11, 2014

Ελιά, Ελιά κι η βρόμα στα ψηλά


Αν και το λάδι λερώνει πολύ άσχημα και είναι δύσκολο να βγει, ο Βενιζέλος ευελπιστεί ότι με την Ελιά θα μπορέσει να καθαρίσει την εικόνα του ΠΑΣΟΚ από τη βρόμα που έχει γίνει συνώνυμό του. Ελπίζει μάλιστα ότι ο κόσμος θα ξεχάσει την ιστορία του ΠΑΣΟΚ, αφού θα ακούει πλέον το όνομα Ελιά και όχι ΠΑΣΟΚ.

Αυτό βεβαίως δεν πρόκειται να γίνει, γιατί ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο Βενιζέλος, δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι μνήμη χρυσόψαρου και αντίληψη αμοιβάδας. ΄Αλλωστε παρά τις "ηχηρές" απουσίες από την ιδρυτική συνδιάσκεψη κάποιων προβεβλημένων Πασόκων, ήταν παρόντες κάποιοι άλλοι που "άφησαν εποχή" με την πολιτική τους στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Διάβασα ότι ήταν παρόντες ο Κρεμαστινός και ο Νικητιάδης, ο δεύτερος δεν κατάφερε να εκλεγεί στις εκλογές του 2012, γιατί οι συμπατριώτες του "εκτίμησαν" τη συμπεριφορά του στους εργαζόμενους της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ. Και οι δύο ήταν μέλη του ΔΣ της εφημερίδας και όταν είδαν τα δύσκολα, έδωσαν την εφημερίδα σε έναν άνθρωπο της νύχτας, για τον οποίο βοά όλη η Ρόδος. Ο άνθρωπος αυτός προφανώς ήθελε την εφημερίδα για τους ίδους λόγους που ο Βενιζέλος θέλει την Ελιά... Τα μεγάλα πνεύματα όντως συναντώνται.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...