April 14, 2014

Στο σπίτι του Κρεμαστινού δεν μιλάνε για λεφτά


Με αφορμή την επίσκεψη του Σταύρου Θεοδωράκη στη Ρόδο, ο πολύς κ. Κρεμαστινός έκανε μια δήλωση διερωτώμενος "πού βρίσκει τα λεφτά το Ποτάμι". Φαντάζομαι ότι τα λεφτά το Ποτάμι τα βρίσκει εν μέρει εκεί που τα βρίσκει από το 1981 και το ΠΑΣΟΚ, από επιχειρηματίες που θέλουν να έχουν μονίμως σχέσεις με το αζημίωτο με την πολιτική εξουσία. Λέω εν μέρει, γιατί το ΠΑΣΟΚ αφού ανέλαβε την εξουσία, είχε συνεχώς και δεύτερη πηγή χρηματοδότησης, τον δημόσιο πλούτο. Είναι άλλωστε κοινό μυστικό ότι το ΠΑΣΟΚ, κόμμα και ψηφοφόροι, είναι γεμάτα από μικρούς και μεγάλους "Τσοχατζόπουλους"...

Αυτό, ο πολύς κ. Κρεμαστινός το γνωρίζει πολύ καλά, τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, προσωπικός γιατρός του Α. Παπανδρέου, βουλευτής, υπουργός και σε δημόσιες θέσεις. Τον πολύ κ. Κρεμαστινό γνωρίζουν πολύ καλά και οι πρώην εργαζόμενοι της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ της Ρόδου.

Ο κ. Κρεμαστινός συμμετείχε για πολλά χρόνια στο ΔΣ της εφημερίδας, μαζί με άλλους "επιφανείς" Πασόκους όπως ο Νικητιάδης και ο Χατζηδιάκος. Αυτοί νοίκιασαν την εφημερίδα με τους εργαζόμενους το 2011 σε έναν άνθρωπο της νύχτας, τον Μαργέλλο. Αυτός έχοντας συνηθίσει από την επιχειρηματική του ιστορία να αδιαφορεί για τους νόμους, έκανε το ίδιο και στην εφημερίδα. Απέλυσε τους περισσότερους εργαζόμενους μη δίνοντάς  τους δεδουλευμένα και αποζημιώσεις.

Οι εργαζόμενοι κινήθηκαν δικαστικά εναντίον του. Σε μια από τις πρώτες δίκες που έγιναν, η Πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε τους εργαζόμενους "αν είχαν απειληθεί ποτέ από τους μπράβους του Μαργέλλου!" Σε αυτόν τον άνθρωπο έδωσε την εφημερίδα ο κ. Κρεμαστινός, αυτός που μιλά για ηθική. Ο επί πολλά χρόνια συνάδελφος και συνομιλητής του Άκη Τσοχατζόπουλου και εκατοντάδων μελών του ιδίου εσμού...

Περισσότερα για τον κ. Κρεμαστινό και την παρέα του εδώ.



4 comments:

  1. γειά σου φίλε του φίλου, του λύκου, έπαψα να είμαι λογοκριμένη, θα ξανάρθω! καλό πάσχα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. (Επανα)καλώστην! Καλό Πάσχα και για σένα!

      Delete
  2. Με το που αναρωτήθηκε ο Κρεμαςτινός που βρίσκει τα λεφτά ο Θεοδωράκης ανέβασε τα ποσοστά του ποταμιού κατά μια μονάδα.
    Αν βγει κι ο Τσουκάτος με τον Παπαντωνίου και τους άλλους του ΠΑΣΟΚ να κάνουν την ίδια ερώτηση βλέπω το Θεοδωράκη πρωθυπουργό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστά, το ΠΑΣΟΚ έχει πάντοτε τους καταλληλότερους για αυτού του είδους τις ερωτήσεις.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...