July 7, 2014

Ευτυχώς που υπάρχει Θεός που αγαπάει την Ελλάδα...


Και ο Θεός αυτός φρόντισε να μας κυβερνά ο Σα(χλα)μαράς. Να έχουμε 1,5 εκατομμύριο ανέργους. Χιλιάδες ανθρώπους που πεινούν. Φρόντισε επίσης να έχουμε κυβερνητικό εκπρόσωπο τη Βούλτεψη. Αυτή που δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι δεν θα επιτρέψει να μείνει χωρίς κλιματισμό ούτε ένας τουρίστας. Και ο δημοσιογράφος της είπε "ούτε εμείς να  μείνουμε χωρίς κλιματισμό κα Βούλτεψη". Αυτά τα δύο υποκείμενα δεν έχουν κανένα πρόβλημα αν χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα πολλούς μήνες, γιατί τους το έκοψε η ΔΕΗ. Δεν έχουν πρόβλημα με όσους κάηκαν ζωντανοί στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν το χειμώνα χωρίς ρεύμα.

Ο Θεός που αγαπάει την Ελλάδα φρόντισε η κυβέρνηση που έχουμε να είναι δουλική στην Τρόικα και τα ΜΜΕ να είναι δουλικά στην κυβέρνηση. Έτσι για την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ το πρόβλημα των τελευταίων ημερών δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ. Αυτοί που αντιδρούν στην πώληση της "μικρής" ΔΕΗ.

Η κυβέρνηση, με τη βοήθεια του Θεού, έχει βαλθεί να πουλήσει τα πάντα για να δημιουργηθεί με αυτόν τον τρόπο, ισχυρίζεται, ανάπτυξη. Σαν την "ανάπτυξη" που σημειώθηκε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μόνο που περιορίστηκε στην περιουσία των κάθε Μπόμπολα και Περιστέρη. Την ίδια "ανάπτυξη" ευαγγελίζεται η κυβέρνηση με την πώληση της ΔΕΗ, των αιγιαλών και ό,τι άλλου αποφασίσει να πουλήσει. Και προκειμένου να προλάβει τις αντιδράσεις, ο ακροδεξιός πρωθυπουργός συνεχίζει να μην έχει πρόβλημα να επιστρατεύει απεργούς. Και οι αντιδημοκρατικές αποφάσεις συνεχίζονται. Στην αρχή ήταν οι ναυτεργάτες, μετά οι εργαζόμενοι στο Μετρό, οι οδηγοί των βυτιοφόρων, οι καθηγητές και τώρα οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ. Προσθέστε και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Αυτός ο καλός Θεός μας αγαπάει τόσο, θέλει υπουργό Δικαιοσύνης αυτόν που προστατεύει κάθε πολιτικό αλήτη, με πρώτο και καλύτερο τον εαυτό του. Αυτός ο ίδιος Θεός χαίρεται που για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου και την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας, δεν τιμωρήθηκε κανείς. Χαίρεται επίσης που οι δολοφόνοι του Γ. Κουτσάκη κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Τώρα αποφάσισε, είναι τόσο μαλάκας ο Θεός ή εσύ που πιστεύεις ότι υπάρχει;


2 comments:

  1. Θεός υπάρχει. Μόνο που κι αυτός με το μέρος των ισχυρών είναι.
    Κάτι πρεπει να κάνουμε να τον πείσουμε να αλλάξει στρατόπεδο.
    Αλλιώς θα πάμε με το διάβολο...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toν παίρνω τηλέφωνο, αλλά μάλλον αναγνωρίζει το νούμερο και δεν απαντά ο κερατάς. Θα τον καλέσω και με απόκρυψη και θα σου πω.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...