July 28, 2014

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...


Ξεκίνησε από την ΕΚΟΦ. Ως ΥΠΕΞ του Μητσοτάκη δημιούργησε το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Ως συνομιλητής του Θεού και της Παναγίας, επένδυσε στην αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες. Με τα δύο τελευταία συνέβαλε στην εμφάνιση των νεοναζιστών. Ως πρωθυπουργός τούς έβαλε στη Βουλή, υιοθετώντας την ατζέντα τους για τους μετανάστες.

Χθες αποφάσισε να προτείνει για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην ΕΕ τον Αβραμόπουλο. Τον υπουργό υγείας την εποχή που η αείμνηστη Αμαλία έκανε τις φοβερές καταγγελίες για συγκεκριμένους και με ονοματεπώνυμο γιατρούς, οι οποίοι με τις πράξεις ή τις παραλήψεις τους, την οδήγησαν στο θάνατο μετά από μια μακρόχρονη και ασύλληπτα επίπονη ταλαιπωρία. Τότε τα ΜΜΕ είχαν κάνει τις καταγγελίες της πρώτο θέμα. Ο Αβραμόπουλος όμως δεν άκουσε και δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Πρόκειται για τον ορισμό του ανεύθυνου μεν, αλλά εκπληκτικά δημοσιοσχετίστη ανθρώπου. Δεν έκανε τίποτα για την Αμαλία και τις καταγγελίες της, γιατί δεν ήθελε να χαλάσει τη σχέση του με το ιατρικό κατεστημένο.

Με την επιλογή του Αβραμόπουλου, ο Σα(χλα)μαράς συνεχίζει την παράδοση του "επιτυχημένου" δήθεν στη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην ΕΕ, που ξεκίνησε με τον ανεκδιήγητο Παπουτσή και συνεχίστηκε με την "ταλαντούχα" Δαμανάκη. Ο Αβραμόπουλος θα βάλει νέα, υψηλότερα όρια στη γελοιότητα του κατέχοντος τη θέση του Επιτρόπου.



2 comments:

  1. ε, τι να κάνουμε σουέλ μου, οι σοβαροί σ αυτό το πολιτικό σκηνικό μας τελείωσαν!!
    Η Ντόρα μας θα τα έχει βάψει μαύρα! Ο Σα(χλα)μάρας το ξεκλήρισε το Μητσοτακικο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν ξέρω αν το ξεκλήρισε. Έχει ακόμα στην κυβέρνηση τον γιο της Ντόρας, τον Κυριάκο. Ότι αυτοί πάντως οι πολιτικοί είναι γελοιοδέστεροι από τους γελοίους, συμφωνώ.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...