November 23, 2012

Όπα ρε μεγάλε, κόψε κάτι!




Είναι γνωστό ότι ο μαλάκας δεν έχει επιγραφή στο μέτωπο που λέει "ΜΑΛΑΚΑΣ". Καταλαβαίνουν όλοι ότι είναι τέτοιος, από αυτά που κάνει/λέει/διαθέτει και από άλλα πολλά. Ένα από αυτά, είναι να μην καταλαβαίνεις σε ποιόν αξίζει να απαντήσεις και ποιόν πρέπει να αγνοήσεις. 

Οι Χρυσαυγίτες ανάμεσα στις πολλές βλακείες (sic) που μονίμως λένε, έχουν χαρακτηρίσει τον Τατσόπουλο αδελφή. Ο τελευταίος θεώρησε σωστό να τους απαντήσει, λέγοντας ότι έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα. 

Φαντάζομαι ότι αν τον κατηγορήσουν ως σατανιστή, θα πάει να μονάσει στο Άγιο Όρος όπου, ως γνωστόν, οι "πισωκίνητοι" κυριαρχούν. Μετά από αυτό θα μπορεί να ισχυριστεί ότι θα έχει πηδήξει και το μισό (αν όχι όλο) Άγιο Όρος.



4 comments:

  1. Replies
    1. Σκέφτομαι τις μηνύσεις που θα εισπράξει ο Βαξεβάνης όταν δημοσιεύσει και αυτή τη λίστα. Θα τον μηνύσει η μισή Αθήνα, επειδή θα τους παρουσιάζει ως σεξοπαρέα του Τατσόπουλου και η άλλη μισή επειδή θα εννοείται ότι είναι αγάμητη...

      Delete
  2. Υποτίθεται πως είναι διανοούμενος. Αλλά έπεσε στην παγίδα των αποτυχημένων αμόρφωτων νεοναζί της Χρυσής Αυγής και βρέθηκε να εξηγεί/απολογείται. Οι φιλικά διακείμενοι στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατανόησαν το σατιρικό χαρακτήρα της ατάκας, η πλειοψηφία όμως το εξέλαβε ως χυδαίο και ηλίθιο. Ως εξαιρετικά χαμηλού επιπέδου. Την ίδια ώρα που ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προσπαθεί να απευθυνθεί στον κεντρώο χώρο και στον μέσο ψηφοφόρο. Μερικές φορές 'καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς', όπως έλεγε και μία διαφήμιση προ ετών...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η εκρηκτική του συμπεριφορά και ο αχαλίνωτος λόγος του, κάνουν τον ίδιο συχνά ρόμπα και εκθέτουν συνολικά το κόμμα του. Κάποιος να τον μαζέψει!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...