January 22, 2014

Τί λες ρε Καραμήτρου;


Στο χθεσινοβραδυνό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η γνωστή αστυνομική υπάλληλος παρουσίασε ρεπορτάζ για την τρομοκρατία. Άρχισε από τον Χριστόδουλο Ξηρό και κατέληξε με το Κώστα Σακκά, λέγοντας ότι "αφέθηκε πάλι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από το δικαστήριο, αν και έχει βρεθεί δακτυλικό αποτύπωμά του στη γιάφκα του Χαλανδρίου". Βέβαια το συγκεκριμένο αποτύπωμα "ανακαλύφθηκε" μετά από 4,5 χρόνια.

Η δαιμόνια ρεπόρτερ - αστυνομική υπάλληλος έκανε την αναφορά αυτή, αν και γνωρίζει ότι αποτύπωμα σε κινητό στοιχείο δεν συνιστά απόδειξη ενοχής. Η δαιμόνια ρεπόρτερ - αστυνομική υπάλληλος, επίσης, έπρεπε να γνωρίζει ότι χθες δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο επιστολή του Γεράσιμου Τσάκαλου, φυλακισμένου ήδη για την υπόθεση των Πυρήνων της Φωτιάς, στην οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σακούλα που βρέθηκε το αποτύπωμα, λέγοντας ότι αυτός την είχε μεταφέρει από το σπίτι που παλιότερα συγκατοικούσαν και ότι ο Σακκάς δεν έχει σχέση με τους ΠτΦ, κάτι που από την αρχή αρνείται και ο Σακκάς.

Αυτά όμως είναι "ψιλά γράμματα" για την Καραμήτρου και το MEGA. Προέχει η φιλοσοφία "ο γάιδαρος πετάει, αν μας εξυπηρετεί". Δεν είναι τυχαίο ότι σε παλιότερο ρεπορτάζ και σε παρατήρηση συναδέλφου της , είχε απαντήσει "μα αυτό μου είπαν από την αστυνομία να πω, αυτό είπα".



3 comments:

  1. Βρε swell γιατί αναφέρεσαι μόνο στην Καραμήτρου;
    Όλοι οι αστυνομικοί συντάκτες θυμίζουν ντετέκτιβ εν υπηρεσία.
    Από την εποχή το Σόμπολου μέχρι αυτών του ΣΚΑΙ και του ΣΤΑΡ , ο ένας συναγωνίζεται τον άλλον στο ρόλο του εκπροσώπου της αστυνομίας.
    Δεν ξέρω, ίσως να θέλαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα αλλά δεν πέρασαν λόγω ΑΣΕΠ και έτσι ¨κατάντησαν¨ απλοί δημοσιογράφοι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δίκιο έχεις. Μάλλον τους έχει μείνει απωθημένο. Ο Σόμπολος πάντως ήταν μια ξεχωριστή κατηγορία μόνος του...

      Delete
  2. Για να ξέρουμε τι μας γίνεται

    http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/20786.%CE%91%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-2010-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CE%B1%CE%BA%CE%BA%CE%AC

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...