February 15, 2014

Με εντολή Εφραίμ ο ιμάμης Σαχλαμαράν στο Άγιο Όρος


O ιμάμης Σαχλαμαράν αποφάσισε να επισκεφθεί το Άγιο Όρος μετά τις συνεχείς οχλήσεις του Εφραίμ, κατά τις οποίες μιλούσαν στο τηλέφωνο και ο μοναχός κατέβαζε καντήλια στον ιμάμη γιατί απέφευγε να τον συναντήσει. Μετά από συζήτηση με τους συνεργάτες του, όπου όλοι του πρότειναν να πάει στο Άγιο Όρος και να συναντηθεί με τον Εφραίμ, επειδή το κόμμα θα χρειαστεί τη βοήθεια της Εκκλησίας στις εκλογές, το αποφάσισε.

Ο Εφραίμ προτίθεται να εκφράσει έντονα παράπονα στον ιμάμη για τις αναδουλειές που έχει το τμήμα real estate της Εκκλησίας μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου του Βατοπεδίου από τον αφορισμένο Βαξεβάνη. Η πίεση στo Σαχλαμαράν θα είναι τόσο μεγάλη που ο ιμάμης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, έτοιμος να προτείνει στον Εφραίμ η μονή να συμμετάσχει στην εκμετάλλευση του Ελληνικού. 

Άλλες πληροφορίες φέρουν τον Εφραίμ να έχει έτοιμο business plan για το Ελληνικό. Αυτό προβλέπει την κατασκευή ξενοδοχείου πολυτελείας με δεκάδες καμπαρέ, όπου το γυναικείο προσωπικό θα είναι δίμετρες κοπέλες από τις ανατολικές χώρες και άλλα εξωτικά μέρη. Θα "εξυπηρετούν" δε τους πελάτες φορώντας μόνο see-through άμφια. Το ανδρικό προσωπικό θα αποτελείται μόνο από μοναχούς για να μειωθεί το κόστος και να μην κινδυνεύουν οι καλλιτέχνιδες.

Σε αντάλλαγμα, ο ιμάμης Σαχλαμαράν θα ζητήσει ένα μήνα πριν τις εκλογές από τον Εφραίμ, να αφορίσει τον άθεο Τσίπρα.





2 comments:

  1. Ο Σαμαράς καταφερε το ακατορθωτο, να εχει πλεονασμα ! χωρίς να διωξει ουτε εναν απο τους χιλιάδες διορισμενους απο ΠΑΣΟΚ ΝΔ, χωρίς να φορολογήσει τα δικα του λαμογια εφοπληστές, εκκλησία, ΜΜΕ, δημοσιογραφους,πολιτικούς, μαφία. Διεκδικεί δε και Δόση, απο την Τρόικα, χωρίς να κανει ουτε το 1/10 απο οσα του ειπε η Τρόικα. Συνεχίζει μόνο να φορολογει/πετσοκοβει την δική μου σύνταξη.
    Ξαναψηφίστε Βαγγέλη Σαμαρά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είδες τι ικανότητες αποκτάς όταν έχεις δουλέψει έστω και για ένα χρόνο ως πιτσαδόρος;

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...