February 16, 2014

Όλα καλά και όμορφα...


Όλα καλά πηγαίνουν και όλα όμορφα γίνονται στο ευρωπαϊκό Ιράν, στο πλαίσιο του θεοκρατικού πολιτεύματος που εγκαθίδρυσε στη χώρα ο Σα(χλα)μαράς. Αν έχει δει κανείς την εικόνα της φωτό με άλλο ηγέτη ευρωπαϊκής χώρας, ας μας το πει. Αν προσέξετε τα μάτια των τριών μοναχών στο βάθος, θα δείτε τι σημαίνει "χριστιανική αθωότητα" και τι σκέψεις τους προκαλεί αυτό που βλέπουν.

Πνιγμένος στην αγωνία και τον πανικό για τις επερχόμενες εκλογές, ο θεομπαίχτης Σα(χλα)μαράς κατέφυγε στο γνωστό και τελευταίο "οχυρό" κάθε αλήτη ολκής, στην εκκλησία. Λες και αν υπήρχε όντως Θεός, θα τον είχε αφήσει ατιμώρητο για τα παιδιά που πέθαναν από αυτοσχέδια μαγκάλια, επειδή αυτός έκανε το πετρέλαιο θέρμανσης απρόσιτο.

Οι θεομπαίχτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κρατούν εναγκαλισμένο το κράτος με την εκκλησία για να εκμεταλλεύονται τις ψήφους αυτών που καθοδηγεί η τελευταία, έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί να κάνουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα και δεν έχουν καμιά ηθική. Ενώ έχουν οδηγήσει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στην πείνα και τη δυστυχία, διαγράφουν τα χρέη του Μεγάρου Μουσικής και τα μεταφέρουν σε όλους μας. Όπως έκαναν και με τα δις που έδωσαν στις τράπεζες. Τώρα ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο με τα δάνεια που έχουν πάρει τα κόμματά τους και αδυνατούν να πληρώσουν.

Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη ποιό στοιχείο είναι πιο διαδεδομένο στο ευρωπαϊκό Ιράν του Σα(χλα)μαρά και του Βενιζέλου, η αλητεία ή η υποκρισία.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...