March 9, 2014

Στεγνοκαθαριστήρια "Η Ελιά"


Και γεννήθηκαν τα στεγνοκαθαριστήρια "Η Ελιά". Η ιδέα πιστώνεται στον Βενιζέλο και τη γνωστή πανουργία του. Ο στόχος της επιχείρησης είναι ένας: Η διάσωση του Βενιζέλου και, αν είναι δυνατόν, όλου του εσμού του ΠΑΣΟΚ. Είναι ενδεικτικό ότι στο κείμενο της ιδρυτικής διακήρυξης δεν αναφέρεται ούτε μία φορά το ΠΑΣΟΚ. Πλέον όλοι ομνύουν στη "δημοκρατική" παράταξη. Αυτή που θα μας βγάλει από "τη τεχνητή πόλωση που κυριαρχεί και που τα κόμματα του μικρού και στείρου δικομματισμού, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το φόβο για το αβέβαιο μέλλον και το θυμό για τις πολιτικές και τα κόμματα που οδήγησαν στην κρίση".

Ως ψυχολόγος μάλιστα ο Βενιζέλος εκτίμησε στην ομιλία του ότι οι Ευρωεκλογές θα είναι μια μεγάλη δοκιμασία για όλη την αντιπολίτευση (διάβαζε ΣΥΡΙΖΑ) και προέβλεψε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα υποστεί μεγάλη ήττα και θα αντιμετωπίσει υπαρξιακά προβλήματα. Στην πανουργία και την ανασφάλεια του Βενιζέλου αποδίδεται η μη πρόσκληση στην ιδρυτική συνδιάσκεψη του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, του γνωστού μας ΓΑΠα.

Με τα στεγνοκαθαριστήρια "Η Ελιά" θα αποκατασταθούν οι αδικίες, θα τελειώσει η φαντασίωση "μνημόνιο - αντιμνημόνιο" άρα θα εξαφανιστούν η ύφεση, η ανεργία, η φτώχεια, η πείνα και τα καυσαέρια από την ατμόσφαιρα των πόλεων. Προσπαθώ να επιβεβαιώσω την πληροφορία ότι ο Βενιζέλος είπε και ότι θα συνδέσει με τρένο τον Πειραιά με την Κρήτη.



2 comments:

  1. Όχι, αυτό περί σύνδεσης Κρήτης με Πειραιά με τρένο δεν θα το πει αλλά τα υπόλοιπα που λέει δεν είναι λιγότερο γελοία.
    Να δούμε τι άλλο θα μηχανευτούν μέχρι τις εκλογές προκειμένου να ανακόψουν τη φόρα του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία και (για μερικούς) τη δική τους προς τη φυλακή.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Περίμενε να αισθανθεί πιο κοντά το επερχόμενο "αγγούρι" και θα δεις τι τερατολογίες θα ξεστομίσει.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...